A kiadó két új könyve jelenik meg húsvétra!
Kláris Kiadó és Művészeti Műhely Kláris Kiadó és Művészeti Műhely
Két új könyvünk lát napvilágot húsvétra!

“Véletlenül” egyidőben jelenik meg ez a két kötet, amely rokon abban, hogy a földi ember transzcendenshez való viszonyát vizsgálja és annak aspektusait veszi számba. 
 
Az egyik könyv egy hús-vér ember kitartó kérdésfelvetését, az ismeretelmélet ismeret-gyakorlattá és gyakorlássá változtatását veszi számba. Az életút állomásai és a szellemi gyakorlás mindennapjai egyaránt megismerhetőek ebben az izgalmas Kühlewind-biográfiában. Böszörményi László, a barát és szellemi gyakorló minden részletében ismeri Kühlewind életét és munkásságát - hálásak vagyunk, hogy vette a fáradságot, és ezeket az ismeteteit meg is osztja velünk, mindenki épülésére.
 
A másik könyv egy időskori kalauz. Emlékeztet arra az ívre, amelyet a földi születés és a szellemvilágba való visszatérés között járunk be inkarnációnk során. Látszólag az időskorról szól, de az egész életút tükrében kap igazán értelmet mindaz, ami időskorban kiteljesedhet és átalakulhat. Remek olvasmány, inspiráló könyv. Volker Fintelmann 80 év fölött újraírta évtizedekkel korábban írt, több kiadást megért könyvét, a tapasztalt orvos és antropozófus bölcsességével. 
 
Georg Kühlewind és saját magunk életútja - mindkettő igazi húsvéti olvasmány, transzformáció, újjászületés.
Böszörményi László: Georg Kühlewind - A Logosz szolgája
Böszörményi László: Georg Kühlewind - A Logosz szolgája
Így ír Böszörményi László Georg Kühlewindről, azaz Székely Györgyről: “... A legszabadabb ember volt, akit valaha ismertem. (...) Egész életében azon dolgozott, hogy hozzájáruljon egy egészen új, elképzelhetetlen, megjósolhatatlan, igazság és szeretet – aletheia és charis – által áthatott jövő előkészítéséhez.”
Megnézem!
Volker Fintelmann: Szépen megöregedni  Hogyan merjünk öregnek lenni
Volker Fintelmann: Szépen megöregedni Hogyan merjünk öregnek lenni
Frissnek maradni, aggkorig – ez áhított cél. De gyakran az „örök fiatalság” álmával pusztán a korábbi évekbeli teljesítménykényszer folytatódik tovább. Az öregedés egyik nagy esélye viszont abban a szabadságban rejlik, hogy magunk mögött hagyhatjuk a kényszereket és megtalálhatjuk a saját utunkat, hogy az élet őszét a kiteljesedés időszakaként élhessük át, és olyan készségeket fejleszthessünk ki, amelyek csak idős korban sajátíthatók el.
Megnézem!
A "Szépen megöregedni” könyv közösségi finanszírozásban
Ha Ön is szeretné támogatni kiadónkat e hiánypótló kézikönyv megjelentetésében, Kérjük, kattintson az alábbi “Vásárlás” gombra. Itt tegyen kosárba annyi példányt, amennyit szeretne.
Vásárlás
Leiratkozás   |   Felirakozás kezelése   |   Online nézet