Művészetek - vallás - tudomány - természet, és a gyermekeink
Kláris Kiadó és Művészeti Műhely Kláris Kiadó és Művészeti Műhely
Kedves Olvasóink!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az alábbi három nagyszerű programot.
Gesztusok - Karátson Gábor sajtóképei
Gesztusok - Karátson Gábor sajtóképei
Elgondolkodtató, megdöbbentő, furcsa, érdekes, sokatmondó, lényeglátó, alternatív nézőpontból látott és láttatott? Mit is mondhatnánk Karátson azon festményeire, melyeket egy-egy sajtófotó ihletett? Bellák Gábor művészettörténész könyvben foglalja össze a sajtóképeket és vázlataikat. Az alábbi linken ő ajánlja nekünk a kiállítást, melynek megnyitója 2023. április 4-én, este 18:00 órakor a Széphárom Közösségi térben kerül megrendezésre.
Megnézem!
Emberlélek, ébredj!
Emberlélek, ébredj!
Tudomány - művészet - vallás Összehangolásuk a jövő záloga. "Szociális életünket és kultúránkat át kell, hogy szője e hármasság. Ha ez nem történik meg, az egyoldalúságok megbetegítően hatnak társadalmunkra" - vallják a szervezők, és ezzel a találkozási lehetőséggel kísérletet tesznek az organikus együttműködésre. Időpont: 2023. ápr. 29-30. Helyszín: Veszprém, Európa Kultúrális Fővárosa
További információ
8. Föld és Gyermek Konferencia
8. Föld és Gyermek Konferencia
Peter Guttenhöfer, a konferencia fő előadója egy korábbi konferencián azt mondta: jobb a gyermekeknek, ha nem járnak iskolába. Ez alatt azt értette, hogy a legtöbb fajta iskola betegítő. Másabb-e, és ha igen, mitől másabb a farm alapú iskola? A természet erőinek, a Föld növényeinek és állatainak a közvetlen megtapasztalása? Mit tehetünk egy világban, ahol a népesség nagyobb része városban él?
További információ
Leiratkozás   |   Felirakozás kezelése   |   Online nézet