A szabad figyelem

Írta: Székely István    
Aletheia sorozat. Meditáció 

A szabad figyelem. Gyakorlati kézikönyv

A mai ember figyelme szórt, csak percekig tud koncentrált lenni. Szinte mindannyian tapasztaljuk ezt mindennapi életünkben. A szórt figyelem, az összpontosításra képtelen­ség pedig gyengíti emberi kapcsolatainkat, és megnehezíti a mindennapok át­ és megélését. Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik változtatni akarnak ezen, akik elszánták magukat, hogy elinduljanak a figyelmük, koncentrációs ké­ pességük fejlesztésének útján, mert kezükbe akarják venni az irányítást, tapasztalni akarják, mire képes a megerôsített, megedzett figyelem, és hogyan képes a másikra, a közösség­ re figyelni. Hogyan képes építeni lelket, emberi kapcsolato­ kat és közösséget. Azoknak ajánlom, akik tapasztalni akarják, hogy a jó figyelem gyógyít. Gyógyítja az Ént és egész kör­ nyezetét.

A szerzô, aki a szellemtudomány kiváló ismerôje és cselek- vôje, bibliai szövegek kutatója, ezúttal olyan meditációs kézikönyvet írt, ami a közérthetô nyelvezetnek és a plasztikus, valóban gyakorlati példáknak köszönhetôen a spirituális út elején álló olvasókhoz is szól.

„...az emberi tudat, amihez a figyelem általános érte­ lemben hozzátartozik, képessé válik felszabadított figyelmét – önmagát – mások rendelkezésére bocsátani vagy „átadni”. A figyelem, maga az ember, így megváltoztatja a saját cent­ rumát, hogy új, másokkal közös centrum építôjévé legyen.”

Kötés:  keménytáblás, cérnafűzött, 132 oldal

Ára: 2.500 Ft