Székely István

“Programozó, grafikus, vallástanár vagyok. Két gyermekem van, akik Waldorf-óvodába majd iskolába jártak. Körülbelül 30 éve vagyok tagja különböző antropozófia csoportoknak. Egy ideig a Magyar Antropozófiai Társaság vezetőségi tagja is voltam. 15 éve vezetem a „Meditatív kutatás az evangéliumokról” csoportot. Rendszeresen tartok előadásokat és szemináriumokat itthon és külföldön is. Írásaim jelentek meg az Antropozófia című lapban. Eddig két könyvem jelent meg magyarul A két tudás és A szabad figyelem címmel. 6 évig tanítottam a solymári Waldorf Képzésen.

„Tiszta ideaként áll előttem egy olyan tanárképzés felállítása, ahol a leendő Waldorf-pedagógusok valódi szellemi alapokat kapnak és építenek, ami később, a pedagógiai gyakorlat folyamán igazi közösségformáló erővé válik, nem csak a gyerekek, hanem a szülők és az egész környezet számára.”

Szakterületeim: A megismerés iskolázása, Tudati gyakorlatok, Általános embertan, Lelki higiénia, Meditatív bibliakutatás, Kozmológia és A tanár belső munkája.”

Székely Istvánnak kiadónknál megjelent könyvei:
Főmenü
×
×

Cart