Kiadványaink megvásárlása

Kláris Kiadó könyvrendelési információ

A Kláris Irodahajón található könyvesboltunkban a könyveink és az általunk terjesztett kiadványok személyesen megtekinthetőek és megvásárolhatóak, munkanapokon hétfő-csütörtök 9 és 13 óra, pénteken 14-18 óra között. Előzetes telefonos időpontegyeztetés javasolt!

Amennyiben nincs lehetősége személyesen felkeresni bennünket, akkor rendelését leadhatja a következő módokon:

  • a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben
  • a +36 1 489 0030 vagy a +36 70 282 6898 telefonszámokon.

A rendeléshez szükségünk van a következő adatokra:

  • a megrendelő neve
  • a szállítási cím
  • a számlázási adatok
  • elérhetőségek: e-mail cím, telefonszám.

Személyes átvétel

Telefonon vagy mailben előzetesen megrendelt kiadványait személyesen átveheti Ön vagy megbízottja kiadónk központjában, a Kláris Irodahajón. Ebben az esetben 10% kedvezmény biztosítunk vásárlóinknak a vásárlás összegéből.

Kiszállítás

A megrendelt kiadványok kiszállítása a Magyar Posta Zrt. által történik. A csomagolási és a postaköltséget a Kiadó állja.

Fizetési lehetőségek

1. Banki átutalás

A megrendelés alapján kiállítjuk a számlát. Kérjük a következő bankszámlára utalja el a telefonon vagy e-mailben a számlán szereplő összeget:

Számla neve:             Kláris Kft.

Bank:                          MagNet Magyar Közösségi Bank

Számlaszám:            16200113-00082585

Kérjük a megjegyzés rovatba minden esetben írja be a megrendelő nevét, ami azonos a számlázási címen szereplő névvel, és a számlaszámot.

A számlát a kiadványokkal együtt postázzuk.

2. Csekk

Sárga csekken is lehetőség van befizetni a megrendelés összegét. Ebben az esetben a csekket a kiadványokkal együtt postázzuk.

 

Várjuk rendeléseiket!