Székely István – A szabad figyelem

2500 Ft

Kötés: keménytáblás, cérnafűzött, 132 oldal

Ugrás a könyv ismertetőjéhez

Cikkszám: 150 Kategória:

Leírás

Gyakorlati kézikönyv

A mai ember figyelme szórt, csak percekig tud koncentrált lenni. Szinte mindannyian tapasztaljuk ezt mindennapi életünkben. A szórt figyelem, az összpontosításra képtelen­ség pedig gyengíti emberi kapcsolatainkat, és megnehezíti a mindennapok át­- és megélését. Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik változtatni akarnak ezen, akik elszánták magukat, hogy elinduljanak a figyelmük, koncentrációs ké­pességük fejlesztésének útján, mert kezükbe akarják venni az irányítást, tapasztalni akarják, mire képes a megerősített, megedzett figyelem, és hogyan képes a másikra, a közösségre figyelni. Hogyan képes építeni lelket, emberi kapcsolatokat és közösséget. Azoknak ajánlom, akik tapasztalni akarják, hogy a jó figyelem gyógyít. Gyógyítja az Ént és egész kör­nyezetét.

A szerző, aki a szellemtudomány kiváló ismerője és cselekvője, bibliai szövegek kutatója, ezúttal olyan meditációs kézikönyvet írt, ami a közérthető nyelvezetnek és a plasztikus, valóban gyakorlati példáknak köszönhetően a spirituális út elején álló olvasókhoz is szól.

„…az emberi tudat, amihez a figyelem általános értelemben hozzátartozik, képessé válik felszabadított figyelmét – önmagát – mások rendelkezésére bocsátani vagy „átadni”. A figyelem, maga az ember, így megváltoztatja a saját centrumát, hogy új, másokkal közös centrum építőjévé legyen.”

További információk

Tömeg 0,235 kg
Méretek 21 × 13,5 × 2 cm
Főmenü
×
×

Cart