Harstein Jutka könyvbemutatója: Az élettel teli konyha

2025. február 27-én, csütörtökön, 18-20 óra között mutatja be könyvét Harstein Jutka a Kláris Ökohajón.

Amikor az ember élete olyan változásokon megy keresztül, amit korábban nem is sejtett volna, akkor egyszer csak eljöhet az idő, amikor úgy érzi: érdemes mindezt papírra vetni. Főként, ha olyan megosztanivalónk van, ami a mindennapi élet betevőfalatjához járul hozzá. Szó szerint is, meg átvitt értelemben is.

 

Az a bizonyos színes, transzformációkkal teli út, melyet élete legnagyobb ajándékának tart a szerző, természetesen nem átlagos életút, különben nem tudott volna annyi változást és felismerést adni.

 

A házikolbásztól és a szalonnasütéstől a később megnyitott vegetáriánus vendéglőmig hosszú és kalandos volt az út – írja.

E hosszú út sok tanulást és kutatást rejtett magában az élet egyik legérdekesebb kérdéséről:

Mi az ennivaló rejtett, mély értelme, amikor nem csak a hagyományos értelemben vett emésztésről beszélünk?
Milyen folyamaton megy át a zöld saláta, amíg piros vérünkké válik?

Ezek azok a kérdések, amelyeket nem hagyományos szempontból vizsgál Jutka, így “ígérem, hogy az együtt eltöltött este izgalmasan új lesz mindannyiunk számára” – írta a könyvbemutató kapcsán.

A bemutató időpontja:

2025. február 27., csütörtök, 18-20 óra

A bemutató menete:

18-19 óra: beszélgetés a könyv létrejöttéről
19:00 – 19:15  óra: teázás és kóstolás
19:15 – 20:00 óra: beszélgetés a szerzővel, dedikálás

Résztvevők a szerzőn kívül:

Gönczy Dóra,  a magyar kiadás társszerzője

Tóthfalusi Anna, a könyv “tündérkeresztanyja”

Lendvay Miklós, a  Kláris Kiadó tulajdonosa

Papp Mónika, a Kláris Kiadó munkatársa

Helyszín:

KLÁRIS Irodahajó

Budapest, XIII. kerület, Carl Lutz rakpart (volt Újpesti Alsó rkp.), ahol az Ipoly utca a Dunába torkollk

A RÉSZVÉTEL INGYENES
Felajánlásokat a helyszínen elfogadunk

*

Kérjük, regisztrációval jelezze részvételi szándékát!
Főmenü
×
×

Cart